1. Emadepäeva loos TAIM ehted!

    Hellita oma ema ilusate TAIM kõrvarõngaste ja käevõruga. Hetkel käib meie instagramis- @kanelaehted emadepäeva loos, kus me valime välja ühe õnneliku võitja, kes võidab vabalt valitud ehte komplekti- kõrvarõngad ja käevõru. Jõuad veel osaleda!

    Loos kestab kuni 09.05

    "Huvi looduse ja taimede vastu tekkis mul juba varasest east, kus kirg taimede vastu aina süvenes. Kuivatasin taimi ning sukeldusin taimemaailma enamgi. Otsustasin kinnitada taimed klaasi, et need jääksin püsima igaveseks ning sellest sündis mõte disainida omapäraseid ehted sümboliseerimaks naiselikku väge. "

    TAIM ehted on valminud ehtsatest taimedest ja lilledest, sellepärast on iga ehe unikaalne. Lilled sümboliseerivad naiselikkust, delikaatsust ning jõudu.  Kandes TAIME oled ühenduse

    Loe lisaks
  2. JO Ehted- Kevadised kõrvarõngad

    JO ehted on inspiratsiooni saanud Eesti loodusest ja loomadest

     

    Kanela poes on esindatud lai valik vahvaid kõrvarõngaid ning rinnamärke, mille disaineriks on Joana. Valikus võib kohata nii armsaid lemmikloomi (kassid, koerad) kui ka metsades ja meres elavaid tegelasi. Samuti on kollektsioonis geomeetrilised kõrvarõngad, mis on kaunite värvidega üle maalitud.

     

    Kevadeks on Joana meisterdanud imeilusaid putukaid- liblikaid, mesilasi, kui ka linde, kes lõunamaalt Eestisse tagasi tulevad. Valikusse on tulnud ka pastelsete toonidega geomeetrilised kõrvarõngad.

     

    “Ühendame Eesti puud loomade sümboolikaga ning seome selle üheks unikaalseks disainiks. Tihtipeale inimesed unustavad selles kiires l

    Loe lisaks